NOTÍCIES ESPORTIVES

Àrea d'Esports Ajuntament de Lliçà de Vall

 

Notícia: El dimarts dia 1 de juliol ha començat a funcionar el II Estiu Jove coorganitzat per les àrees d'Esports, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Lliçà de Vall. Ho ha fet amb una participació important i amb una variada oferta esportiva, de lleure i cultural, consolidant l'activitat al municipi dins de l'oferta estiuenca. Les activitats duraran fins al proper dijous 31 de juliol. (Juliol 2008).

 

Notícia: Des del dia 25 de juny, ja son molts els que han tramitat les inscripcions per a la temporada 2008-2009 dels programes CEIM i CEAM. Una vegada fetes les tramitacions només cal gaudir de l'estiu i esperar al començament de la temporada el proper dia 1 de setembre per al CEAM i el 15 de setembre per al CEIM, els més petits. Mentre continuen les activitats dels adults i la gent gran durant el mes de juliol amb l'utilització de la Piscina de les Argelagues(Juliol 2008).

 

Notícia: El dimecres dia 25 de juny comença el periòde d'inscripcions per als programes esportius de CEAM (Centre d'Esports per a Adults Municipal) i CEIM (Centre d'Esports Infantil Municipal) per al curs 2008-2009. Es posen a disposició més de 400 places per a nens de 4 a 9 anys i adults de 17 anys i fins a més grans de 65 anys. Les inscripcions es poden fer presencialment del 25 de juny al 25 de juliol o via internet a través d'aquesta pàgina web. (Juny 2008).

 

Notícia: L'Ajuntament de Lliçà de Vall a través de l'Àrea d'Esports ha creat un nou espai al poliesportiu per les entitats esportives del nostre municipi. Es tracta d'una reformada sala de reunions on hi ha disponible conexió Wifi i tot allò necessari per a la tasca de les entitats. També s'ha posat un gran suro per a que les entitats puguin penjar informació per a altres entitats(Juny 2008).

 

Notícia: El dissabte 31 de maig va finalitzar les activitats del programa CEIM de la temporada 2007-2008 amb una festa al Poliesportiu Municipal. L'activitat, programada per a fer-se a l'exterior, es va haver de fer dins per la pluja. Va consistir en activitats lúdiques per a tots els participants i els seus acompaynats. Al final de la tarda es va fer un berenar i l'entrega d'un obsequi als assistents. La participació va ser de 80 alumnes a més dels seus pares, amics o germans.  (Juny 2008).

 

Notícia: El dissabte 10 de maig de les 18h a les 21'30h es va organitzar al Poliesportiu (per pluja) la segona edició del "Competició de Futbol 3x3 al Carrer" dins del programa transversal de les Àrees de Joventut i Esports "Joves i Esport al Carrer". La participació va ser de 24 equips amb un total de 45 partits de 5 minuts en camps de gespa artificial i perímetre inflable. Ja comencem a organitzar la següent per al maig del 2009. Us esperem. (Maig 2008).

 

Notícia: Durant el mes de maig de 2008, i amb la clara voluntat de millorar en el possible el servei que des de l'Àrea d'Esports s'està oferint, l'empresa Llop Gestió de l'Esport, passarà a tots els usuaris del programa CEAM una petita enquesta que es pot complimentar en tan sols 3 minuts. Els resultats els analitzarem i extraurem les conclusions que calguin per tal de millorar el servei. Us demanem que una vegada omplerta la deixeu a l'encarregat del Poliesportiu(Maig 2008).

 

Notícia: Des de finals d'abril, l'Ajuntament de Lliçà de Vall a través de l'Àrea d'Esports, ha encarregat a l'empresa CERES Imvestigació Socològica i de Mercat, una enquesta telefònica a la població de Lliçà de Vall. Aquesta enquesta vol  saber el grau d'utilització i coneixement de les instal.lacions i activitats esportives del municipi. (Maig 2008).


estadisticas
 

| © 2019 AJUNTAMENT DE LLIÇA DE VALL Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Esports. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis
Plaça de la Vila, s/n - Tel: 93 843 90 00 - Fax: 93 843 93 75 - 08185 Lliçà de Vall - llissadevall@llissadevall.cat |