PROGRAMA ESPORTIU

CEAM (Centre d'Esports Adult Municipal)


Programa de foment de l'activitat física esportiva continuada, on es potencia la conservació o millora d'òptims nivells de salut i benestar físic i psíquic. Adreçat a ciutadans més grans de 16 anys. Dins del programa hi ha activitats com el ioga, la fisioteràpia ...
Inscripcions: Durant tot l'any de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic a la Recepció de l'Ajuntament de Lliçà de Vall.
Horaris de les activitats: De dilluns a divendres de les 9h a les 22h segons quadre.
Inici de l'activitat: 4 de setembre.
Monitoratge: LLOP Gestió de l'Esport

 
Activitat Física per a Adults (AFA)
Activitat de manteniment, que és aquella en la qual treballem diferents parts del nostre cos mitjançant diferents exercicis. Està adreçat a tots els participants en edats compreses entre els 16 i els 65 anys. 

Fem amb monitor guia Supertono, Spinning, TBC, GAC, Pilates, Hipopressius, Balls Llatins, Steps, el Power Dumbell i Pilates Fitball.

 

 
Running
Participació en el grup de Running. Per 30¤ anuals dona dret a una samarreta tècnica, assegurança i participació en la sessió de "En Forma" dels dilluns a la tarda al Gimnàs Municipal on es fan exercicis de força i estiraments.
 

 
Activitat Física per a la Gent Gran
Les sessions de manteniment són beneficioses per a tothom, doncs hi ha millores a nivell físic i sobretot en qualitat de vida, per a la gent gran realitzem activitats com la gimnàstica suau, l'expressió corporal, els balls i les danses, passejades pel medi natural, trobades amb altres poblacions, etc.
Destinat a la població més gran de 65 anys
 


estadisticas
 

| © 2018 AJUNTAMENT DE LLIÇA DE VALL Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Esports. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis
Plaça de la Vila, s/n - Tel: 93 843 90 00 - Fax: 93 843 93 75 - 08185 Lliçà de Vall - llissadevall@llissadevall.cat |